Skip to main content

Horeca 2023

Ook de lokale horeca is vertegenwoordigd. Heerlijk eten en drinken kun je bij de volgende aanbieders.

IJssalon Marx O’Larry’s Beverwijk

Echt ambachtelijk ijs

Voor misschien wel het beste ijs van Beverwijk en omstreken ga je naar Marx O'Larry's. dagelijks verse en ambachtelijk bereid, de hoogste kwaliteit en keuze uit diverse, bijzonder smaken. Een deel uit het assortiment van Jos en Tineke Koelman is 17 september te verkrijgen bij Beverwijk Uit de Kunst. 


Patisserie Leek

cupcakes maken

Het begon allemaal op een stukje grond van de Breestraat in 1912. Daar kwam een huis met een puntdak, later een comestibleszaak, weer later een bakker en nog weer later een bankerbakkerij. In 1965 namen Dick en Gre Leek de bankerbakkerij over. Op 15 oktober 1995 vervolgens de huidige eigenaar Paul Veldt.

Tijdens Beverwijk Uit de Kunst kun je cupcakes versieren bij Patisserie Leek.


Stadsbrouwhuis Broer & Zus

Proeverij van bieren

Sinds 2016 is Broer & Zus het spannende en avontuurlijke pad van de speciaalbier brouwer gaan bewandelen. Zelfs bier sommeliers erkennen al de kwaliteit van hun bier. Zo heeft Broer & Zus met Bitterzoet (porter) de prijs 'Het lekkerste huisbier van 2016 en 2019’ gewonnen.

Kom proeven op 17 september bij Beverwijk Uit de Kunst


Joey's Vietnamese Street Food

Authentieke Vietnamese snacks

Je kent 'm vast van de Breestraat, Joey's Vietnamese Streetfood met authentieke hapjes en snacks uit Vietnam. Met zijn foodtruck toert Joey door het hele land langs festivals. Op zondag 17 september speelt hij een thuiswedstrijd tijdens Beverwijk Uit de Kunst.


Van Rijssen

Verse Friet & Snacks

Een begrip in Beverwijk en omstreken: Van Rijssen Verse Friet, Snacks en Maaltijdbezorging. Op 17 september kun je de kraam vinden bij de Wijkertoren. Van Rijsse, dat is Friet Uit de Kunst bij Beverwijk Uit de Kunst.


Kennemer Theater

koffie, fris, bier, wijn, etc

Het Kennemer Theater zorgt niet alleen voor de leukste uitjes in Beverwijk, maar ook voor de drankjes tussen of tijdens de voorstelling en activiteiten door. Je kunt 17 september terecht bij de binnen- en buitenbar van het theater.


Camille

Cultureel eetcafé

Bij Camille op het Kerkplein ben je altijd thuis. Het bier staat koud, de keuken draait op volle toeren en bijna alle zondagmiddagen vind je live muziek. En niet met de minsten! Vele grootheden hebben het podium van Camille reeds beklommen.

Ook tijdens Beverwijk Uit de Kunst ben je welkom bij Camille.