Alltijd iets te ontdekken

Op Beverwijk Uit de Kunst is altijd iets te ontdekken. Je ziet bekenden op een podium schitteren. Je kijkt mee over de schouder van een schilder. Je raakt in gesprek met een ontwerper. Je komt op nieuwe ideeën. Je proost met vrienden terwijl je luistert naar muziek.

De 10e editie van Beverwijk Uit de Kunst duurt geen dag, maar een hele maand! In juni vinden op verschillende locaties in Beverwijk en Wijk aan Zee workshops en activiteiten plaats. Het programma is geheel gratis en is zowel online te volgen als op locatie te bezoeken. We vragen je wel even te reserveren als je live wilt meedoen.

Meemaken

De 10e editie van Beverwijk Uit de Kunst duurt geen dag, maar een hele maand! In juni vinden op verschillende locaties in Beverwijk en Wijk aan Zee workshops en activiteiten plaats. Het programma is geheel gratis en is zowel online te volgen als op locatie te bezoeken. We vragen je wel even te reserveren als je live wilt meedoen.

Meedoen

Beverwijk Uit de Kunst biedt een podium aan alle cultuurmakers in Beverwijk en Wijk aan Zee. Ons doel is om ruimte te bieden aan alle vormen van kunst en cultuur. Zowel amateurs als professionals, individuele makers als verenigingen en organisaties zijn van harte welkom. In 2021 werken we met een aangepast programma. Daarnaast presenteren we op deze website een overzicht van cultuurmakers. Ben je zelf cultuurmaker en heb je een vraag over Beverwijk Uit de Kunst? Dan horen we graag van je! Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meewerken

Kunst en cultuur is meer dan wat je op een podium ziet. Beverwijk Uit de Kunst zou niet bestaan zonder de inzet van talloze mensen die alles op- en afbouwen, die de pleinen en podia inrichten en die tijdens het programma hand- en spandiensten verlenen, die artiesten begeleiden, de catering voor de crew verzorgen en het publiek ontvangen.

Hoewel we dit jaar geen groot festival organiseren, kunnen we op sommige locaties nog wel wat hulp gebruiken! Wil jij helpen Beverwijk Uit de Kunst 2021 tot een succes te maken? Dan kun je jezelf als vrijwilliger aanmelden via 0251 – 227673 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —