Skip to main content

Alltijd iets te ontdekken

Op Beverwijk Uit de Kunst is altijd iets te ontdekken. Je ziet bekenden op een podium schitteren. Je kijkt mee over de schouder van een schilder. Je raakt in gesprek met een ontwerper. Je komt op nieuwe ideeën. Je proost met vrienden terwijl je luistert naar muziek.

Meemaken

Je bent van harte welkom om Beverwijk Uit de Kunst te bezoeken. De eerstvolgende editie vindt plaats op 17 juni 2023. Intussen kun je onder cultuurmakers informatie vinden over alle creatief ondernemers, artiesten, kunstenaars, verenigingen en organisaties die in Beverwijk en Wijk aan Zee actief zijn.

Meedoen

Beverwijk Uit de Kunst nodigt cultuurmakers in Beverwijk en Wijk aan Zee uit om zich aan een groot en gevarieerd publiek te presenteren. Ons programma biedt ruimte aan alle vormen van kunst en cultuur. Zowel amateurs als professionals, individuele makers als verenigingen en organisaties zijn van harte welkom. Ben je zelf cultuurmaker en heb je vragen of ideeën? Dan horen we graag van je! Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meewerken

Kunst en cultuur is meer dan wat je op een podium ziet. Een festival als Beverwijk Uit de Kunst zou niet bestaan zonder de inzet van talloze mensen die alles op- en afbouwen, die de pleinen en podia inrichten en die tijdens het programma hand- en spandiensten verlenen, die artiesten begeleiden, het eten en drinken voor de crew verzorgen en het publiek ontvangen.

Spreekt dit werk je aan en wil je helpen Beverwijk Uit de Kunst tot een succes te maken? Dan kun je jezelf als vrijwilliger aanmelden via 0251 – 227673 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We bieden je een gezellige dag voor en achter de schermen, inclusief catering. Je medewerkers T-shirt krijg je natuurlijk als aandenken mee naar huis.