Skip to main content

Muziek

Tata Steel Leerlingen- en Opleidingsorkest

Het Tata Steel Leerlingen Orkest is in 2003 opgericht en is bedoeld voor leerlingen die met muziekles zijn begonnen.

Weet jij al hoe gaaf het is om in een orkest te spelen? Wij van het Tata Steel leerlingen- en Opleidingsorkest weten dat!!! En jij kan het zelf ook ontdekken. Al vanaf drie maanden muziek onderwijs ben je welkom om in het Tata Steel Leerlingenorkest te spelen. Beginnende muzikanten leren hier samen te spelen in een orkest en kunnen ervaren hoe leuk dat wel niet is.

Na het behalen van je A diploma kan je doorstromen naar het Tata Steel Opleidingsorkest. Zo kunnen de muzikanten op hun eigen muzikale niveau door blijven groeien en oefenen. Door middel van leuke afwisselende muziek (filmmuziek, popnummers, klassiekere nummers enz.) leren de muzikanten op een leuke manier de kneepjes van het spelen in een orkest.

Met concerten als BUK, Het pannenkoekenconcert, halloweenconcert en af en toe een studieweekend met een nachtje weg laten de orkesten het publiek ook meegenieten.

Ben je benieuwd naar het leerlingen- of opleidingsorkest?? Ben je muzikaal, bespeel je al een instrument of wil je een instrument leren bespelen? Kom dan gerust eens langs tijdens een van onze repetities. Kijk HIER voor onze repetitietijden.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Tata Steel Leerlingen- en Opleidingsorkest

Achergrond Illustraties: Wies Tesselaar