Muziek

Iron & Steel

Iron & Steel speelt recht uit het hart met werkersmentaliteit onversneden rock, zoals dat in hun thuisbasis de IJmond hoort te klinken. Speelplezier en bier mogen niet ontbreken. Heavy Stuff!!!

De band Iron & Steel is in 1999 vanuit stamgasten ontstaan welke met enige regelmaat voormalig muziekcafé The Rose en ’t Vervolg bezochten. Hierna heeft de band zich muzikaal ontwikkeld waarna bij optredens samen met o.a. Jan Rijbroek en The Bintangs is opgetreden. Met uiteindelijk ook nog festivals en een buitenlands avontuur in Luxemburg op de totaallijst.

Na bezettingswisselingen en een paar jaar zonder muziekactiviteiten met elkaar hebben Serge Beers (gitaar, zang), Hans Tromp (bas, zang), Henny Klingers (Drums) en Jur Kehl (zang, gitaar) de muzikale draad weer opgepakt zoals ze ooit in '99 zijn begonnen.

De inbreng van de verschillende karakters en leeftijdsverschillen geven de band een eigen karakter. Dit met muziek van hun eigen muzikale regionale en (inter)nationale helden. Hierdoor staan er o.a. nummers van Herman Brood, Rory Gallagher en Carlsberg op de setlist.

© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —