Letteren

Verhalendames

Wij schrijven. We dragen voor. We organiseren. We dichten. Op bestelling. Als verrassing. We schrijven verhalen. We vertalen. We schrijven theaterteksten. We schrijven brieven. We schrijven wellicht een boek.

De Verhalendames lieten in 2016 voor het eerst van zich horen op een camping in de Noord-Hollandse duinen. Zij organiseerden daar, en organiseren sindsdien, ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Dit doen ze het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: ‘mooie woorden vind je overal.’

Daarnaast schrijven de Verhalendames gedichten op maat. Enkele dichters van dienst verschijnen met typemachines op een festival, noteren verzoeken van het publiek en schrijven ter plaatse een gedicht. Naar aanleiding van deze optredens werden de dichters regelmatig uitgenodigd op andere gelegenheden. Daar verschijnen ze nog steeds.

Sinds 2020 is de Verhalendames een collectief dat zowel zelf organiseert als op aanvraag werkt. Je kunt bij ons terecht voor alles dat met mooie woorden te maken heeft. Wij stellen je voor aan schrijvers en dichters, helpen je bij het vertellen van je eigen verhaal, zijn te boeken voor voordrachten, interviews, workshops, dichten op maat - en meer.

Stuur je vraag of verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Wij helpen je graag je woorden te vinden.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Verhalendames

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Achergrond Illustraties: Michiel Bakkum
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —