Dans

La Passe

La Passe: ontstaan vanuit liefde en passie voor dans.

Danssportcentrum La Passe staat onder leiding van Simone & Sylvo van Wagtendonk. Samen gaven zij al sinds 1987 danslessen in Beverwijk. Per 1 juli 2021 is het danssportcentrum aan de Kingsford Smithstraat 106 te Beverwijk verkocht om plaats te maken voor appartementen. Maar van stoppen willen Simone en Sylvo nog niets weten en vanaf eind september 2021 gaan zij danslessen verzorgen in De Moriaan in Wijk aan Zee, De Jansheeren en De Vrijburcht in Heemskerk.

Het danssportcentrum dankt zijn goede naam aan de inzet van de docenten, het enthousiasme en de prestaties van de leerlingen. Het plezier dat zij beleven aan en in La Passe is voor Simone en Sylvo het mooiste visitekaartje. La Passe geniet grote bekendheid tot ver in de regio en daarbuiten.

DDoor de jarenlange investering in kwaliteit behoort het danssportcentrum tot het meest toonaangevende van de IJmond. Simone en Sylvo zijn ‘vakidioten’ die dankzij regelmatige professionele bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op dansgebied. Simone begon haar professionele danscarrière al in 1980. Ook Sylvo werd al vroeg met het dansvirus geïnfecteerd. Beiden kunnen bogen op meer dan 35 jaar ervaring in het geven van dansles en samen gaan ze al 45 jaar dansend door het leven.

Sinds 1989 geven Simone en Sylvo ook met veel plezier dansles aan mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze doelgroep staat plezier voorop en met dansvrijwilligers kan er met veel plezier gedanst worden. Wanneer de lessen gegeven worden en in welke locatie de lessen gegeven worden kan je terugvinden in het lesrooster.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Danssportcentrum La Passe

  • 0251-249149
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Achergrond Illustraties: Suze Griesbergen
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —