Skip to main content

Creatieve industrie

Sixtyseven Communicatie

unleash the power of you

hi

Wij zijn Sixtyseven. Welkom in onze wereld van design en merkbeleving. We love it! We creëren ijzersterke merken, maar wel met één duidelijk doel: resultaat. Ofwel, Building Brands & Creating Business. Samen gaan we op zoek naar dat wat jouw bedrijf bijzonder maakt. En onmisbaar voor je doelgroep. Dan halen we alles uit de kast om ze dat te laten ervaren. Want succesvolle communicatie gaat van hart tot hart. Wen er maar aan: je klanten zijn straks je best friends forever…

Sixtyseven

Building brands

Think about it. Negentig procent van je dienstverlening is gelijk aan die van je concurrent. En dat is oké. Dat is wat klanten van je verwachten. Maar die laatste tien procent. Daar draait het allemaal om. Je DNA, het hart, de persoonlijkheid van je organisatie. Met al je nukken en grillen. Dat maakt wie je bént als merk. Daar ontstaat beleving. Daarom kiezen klanten voor jou. Branding gaat over worden wie je bent. Dat moet je dus wél durven. No guts, no glory.

Creating business

We ontrafelen je verhalen, geven je merk vorm en bedenken slimme manieren om bij je doelgroep in het vizier te komen. Hi there! Enthousiasmeren en activeren. Opvallen in het schap. Online daten. Tamtam maken op straat. Een presentatie om u tegen te zeggen. Relevante content. Verleiden en verbinden. Zodat je klanten niet meer om je heen kunnen. Want to have. Love to buy. Want laten we eerlijk zijn: je merk moet wél omzet genereren.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Sixtyseven Communicatie

  • Parallelweg 2 – 4, 1948 NM Beverwijk
  • 0251-676767
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • https://www.sixtyseven.com/
Achergrond Illustraties: Lars de Ruyter