Skip to main content

Creatieve industrie

Maud van Gool / Kamer 12

"Ik word graag uitgedaagd en hou ervan mij te storten op iets nieuws. Dat kan een nieuw idee zijn, maar ook een nieuwe techniek of materiaal waar ik nooit eerder mee heb gewerkt."

Maud van Gool ontwerpt alles wat los en vast zit. Van alle mogelijke (typo)grafische uitingen tot het ontwerpen van letters, dessins/patronen, illustraties, tentoonstellingen en werk voor in de openbare ruimte. In haar atelier in Studio O werkt ze het liefst aan ontwerpopdrachten die helemaal ‘nieuw’ en anders zijn dan de gebruikelijke opdrachten. "Ik word graag uitgedaagd en hou ervan mij te storten op iets nieuws. Dat kan een nieuw idee zijn, maar ook een nieuwe techniek of materiaal waar ik nooit eerder mee heb gewerkt."

Maud laat zich inspireren door de omgeving, kunst, film, natuur en kunstenaars vanuit andere disciplines zoals fotografen, tekstschrijvers, curatoren en andere grafisch ontwerpers. Daar vind ze gelijkgestemden die elkaar snappen en aan een half woord genoeg hebben. Ook werkt Maud als kunstenaar in de klas (voornamelijk primair onderwijs).

Kom in contact met deze cultuurmaker


Maud van Gool / Kamer 12

  • Romerkerkweg 10, Beverwijk
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • https://www.kamer12.nl/
Achergrond Illustraties: Lars de Ruyter