Skip to main content

Beeldende kunst

Stichting KOP van WaZ

Kop van WaZ organiseert elke twee maanden een tentoonstelling en eendaagse pop-up exposities voor de 32 leden van het KOP-collectief. Daarnaast kun je bij KOP van WaZ terecht voor kunst, workshops en een wekelijkse schildersclub.

Aan de Voorstraat 12 te Wijk aan Zee vind je in het gebouw waar ook het Toeristisch Informatie Punt gehuisvest is, een Kunstenaars Ontmoetings Plek, KOP van WaZ. Daar wordt elke twee maanden (dus zes keer per jaar) een expositie ingericht voor het KOP Collectief bestaande uit 32 leden van de stichting. Ook kun je er eendaagse pop-up exposities vinden of artikelen kopen in de kunstwinkel. Ben je als toerist of belangstellende voor kunst & cultuur op zoek naar een interessante workshop, dan ben je bij KOP van WaZ ook nog eens aan het juiste adres. O ja, hun wekelijkse bijeenkomsten van de schildersclub vinden er ook nog plaats.

Met al deze activiteiten probeert de stichting KOP van WaZ op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk mensen met kunst in aanraking te brengen. Kunst in allerlei disciplines: fotografie, beeldhouwwerk en keramiek, schilderkunst, grafisch werk, video-installaties, collages. Ze werken daarvoor samen met autonome kunstenaars, zowel amateur als professioneel, leden en ook niet- leden van het Collectief. Een aantal kunstenaars van het Collectief neemt ook deel aan de Atelierroutes van de Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Stichting KOP van WaZ

  • Voorstraat 12, Wijk aan Zee
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • http://kopvanwaz.org/
Achergrond Illustraties: Tjarko van der Pol