Beeldende kunst

Shannon Uitterdijk

Duizendpoot Shannon is student Ruimtelijk Vormgever op het Mediacollege, maakt deel uit van het social mediateam van Studio O, is vrijwilliger bij YAF en maakt ook nog haar eigen werk dat vrolijke en warme gevoelens oproept.

Shannon Uitterdijk maakt in haar atelier in Studio O het liefst kleurrijk abstract werk waar ze haar gevoel helemaal in kwijt kan. Momenteel doet ze dat met acrylverf, decorverf en gipspoeder op canvas en triplex. Deze fysieke werken tovert ze zo nu en dan om in een digitale versie in Adobe Illustrator.  Inspiratie doet Shannon op in de IJmond: "Ieder object, iedere omgeving of manier van ruimtelijke vormgeving die mij opvalt en bijblijft, kan ik inspiratie uit halen. Mijn hele leven woon ik in de IJmond, dus deze omgeving zal zeker invloed op mijn werk hebben."

Niet alleen de beelden in de omgeving, maar ook haar netwerk in de IJmond helpen Shannon op weg. Sinds 2017 is ze vrijwilliger bij Young Art Festival en van daar uit leert ze mensen kennen bij organisaties als Studio O, de Broedmachine en Cultuurmakers IJmond. 

Een filmpje over Shannnon kun je vinden op het instagramaccount van Studio O.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Shannon Uitterdijk

  • Populierenlaan 51a 1943GE Beverwijk
  • 06-40936988
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Achergrond Illustraties: Tjarko van der Pol
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —