Beeldende kunst

Hermanders

Grote stalen creaties, wervelende draaikolken, vuur en elektriciteit, kleurrijke lichtshows en ingenieuze constructies, Hermanders maakt het. Zijn bouwsels springen in het oog en vergeet je niet meer!

Rik Hermans (Hermanders) studeerde in 2012 af aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht (HKU), hier volgde hij de opleiding ‘Product design’ waarna hij zijn eenmanszaak Hermanders oprichtte. Hermanders is een creatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerp en de realisatie van kunst en decoratieve objecten. Voor evenementen en festivals maar ook voor horecagelegenheden, bedrijfslocaties of interieur.

Van een enorme ijzeren ridder boven een vuurschaal en oneindig veel gekleurde lampen tot schokkende, interactieve stellages en installaties. Met Hermanders bedenkt en maakt hij industriële ontwerpen van staal in combinatie met vuur of water, licht en elektriciteit, of wat je dan ook voor wensen hebt! Denk aan podia voor festivals en merk-activaties, stuk voor stuk decoratieve objecten die de sfeer van een evenement perfect vangen. Rik houdt er van om grote installaties te bedenken, en massieve constructies zoals overkappingen en openhaarden of meubels en lampen van bijzondere (hergebruikte) materialen te maken.

Tot in detail uitgewerkte blikvangers!

Met de groten der evenementenbranche als opdrachtgevers – denk aan ID&T, Q-Dance, Into the Woods, Wildenburg, Solar, Young Art Festival en talloze andere festivals – heeft Rik Hermans zich een aardige weg naar de decoratieve top gebouwd. Hij biedt een aantal vaste objecten maar maakt ook ontwerpen op maat en naar wens.

Kom in contact met deze cultuurmaker


Hermanders - Rik Hermans

  • 06-15375535
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Achergrond Illustraties: Tjarko van der Pol
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk. All rights reserved. Powered by smackitcreations.
Volg ons —